Wij zijn verhuisd! Je kan ons vinden op de Twaalfbunderweg 10, 3740 Bilzen.

Gedreven werken op maat zit in ons DNA.

HUMCO’s ruime expertise, uitstekende materialenkennis en gedrevenheid om te zoeken naar oplossingen op maat zitten in de wortels van ons bedrijf. In 2006 besloot Jo Huygen uit Kortessem om van zijn hobby laswerken zijn beroep te maken. Trots startte hij zijn eigen zaak die gespecialiseerd was in metaalwerken.

Die bouwde hij doorheen de jaren uit tot een bloeiende onderneming met een ijzersterke reputatie op het vlak van kwaliteit en service.

Nog trotser was hij toen zijn twee kinderen Pieter en Sofie bij hem kwamen werken en uiteindelijk in 2021 de familiezaak overnamen als HUMCO.

Vandaag is HUMCO dé specialist in de regio in het vervaardigen van maatwerk in inox, metaal, aluminium en glas, zowel voor toepassingen in interieur als exterieur. We gaan geen uitdaging uit de weg en hebben alle kennis en vaardigheden in huis voor het meest verfijnde werk zoals trappen, balustrades en poorten maar ook kleinere zaken zoals juwelenhouders en vaandelstokjes.

Vol vertrouwen kijken we uit naar de toekomst. Met ons ervaren team van 13 specialisten en een nog betere professionele omkadering vanuit ons nieuwe atelier in Munsterbilzen staan we klaar voor elk maatwerkproject.

“De passie van papa voel je in elk project.”

Pieter Huygen

Zaakvoerder

“De passie van papa voel je in elk project.”

Pieter Huygen

Zaakvoerder

Pieter Huygen

Zaakvoerder

Nicky

Aluminium en inox lasser

Sofie Huygen

Zaakvoerder

Magnifieke mensen, experten uit één stuk

Vrijblijvende offerte