Wij zijn verhuisd! Je kan ons vinden op de Twaalfbunderweg 10, 3740 Bilzen.

Inox maatwerk: glansrijke resultaten

Ons inox maatwerk: glansrijke resultaten

Inox is een prachtig materiaal dat specifieke kennis en vaardigheden vereist. Bij HUMCO kennen we alle do’s en dont’s van het werken met inox. RVS-plaatwerk en -constructie is niet toevallig een van onze specialiteiten. We bouwden dan ook al zeer veel kennis op in het bewerken van roestvrij staal én leggen de lat nog steeds hoger. Zo garanderen we natuurlijk een strikt gescheiden verwerking om je een kwalitatief hoogstaand product te kunnen aanbieden.

Samen met jou werkt ons team een origineel concept uit, maakt er een ontwerp van en gaat ermee aan de slag in ons atelier. Precies op maat en met een feilloze afwerking plaatsen we het dan op de gewenste plek. Van plan tot uitvoering ondersteunen we je met onze kennis en adviezen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook professionele onderhoudsproducten aan.

Van een eenvoudige inox plaat tot een complexe constructie, in onze aparte inoxafdeling worden alle onderdelen gefabriceerd, samengelast, gemonteerd en afgewerkt. De mogelijkheden voor inox maatwerk zijn legio: leuningen, trappen, togen, bordessen, rekken, bakken, karretjes, dampkappen, omkastingen, keuken- en designmeubelen, onderdelen voor standenbouw en promotie, folderhouders en nog veel meer. Een perfecte realisatie van jouw inox droomproject, dat is telkens ons doel.

Vrijblijvende offerte